Paprikasalade met feta

    (1)
    45 minuten

    Paprikasalade en feta passen perfect bij elkaar. Je kunt ook verschillende kleuren paprika gebruiken. Vaak voeg ik aan het einde nog wat gehakte peterselie toe.


    8 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 rode paprika's, in dunne reepjes gesneden
    • 1 ui, fijngehakt
    • 200 gr feta, in blokjes
    • 1 teentje knoflook, zeer fijn gehakt
    • 1 theelepel Dijonmosterd
    • 6 eetlepels olijfolie
    • 3 eetlepels balsamico azijn
    • een snufje suiker
    • 1 theelepel honing
    • zout
    • peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 30min rusten  ›  Klaar in:45min 

    1. Paprika, ui en feta in een kom doen.
    2. Knoflook, mosterd, olijfolie, balsamico, honing en suiker mengen en met zout en peper op smaak brengen. Dressing over de paprika schenken en goed doormengen. Een half uur laten trekken alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren