Echte Bouillabaisse

    Echte Bouillabaisse

    3keer bewaard
    1uur20min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Dit recept is in groot verbruik opgesteld als u dit voor bijvoorbeeld voor 4 personen wil maken halveer dan de aantallen.

    anthony2010 Utrecht, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 2 ½ kilo vissoorten
    • 125 gr ui
    • 50gr prei
    • 2 vleestomaten
    • 30 gr geperste knoflook
    • 15gr grof gehakte peterselie
    • 1dl olijfolie
    • 2 laurieblad

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur20min 

    1. Doe alle ingrediënten in de braadpan, maar zorg dat de vis bovenop ligt.
    2. Voeg water toe zodat de vis geheel onder staat.
    3. Kruiden met 8 gram zout en 1 gram peper per liter water.
    4. Breng aan de kook en houd 15 minuten aan de kook. Het vocht eventueel iets binden.

    Tip

    laat de vis niet langer dan 30 minuten door koken anders krijg je een bittere smaak.

    Bekijk dit op mijn blog

    www.amombarg.nl

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren