Garnalencocktail met mango en limoendressing

    Garnalencocktail met mango en limoendressing

    7keer bewaard
    20min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Net iets anders dan de standaard garnalen cocktail !

    Drenthe, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gram Hollandse garnalen
    • 1 mango
    • 2 stengels bleekselderij
    • 1 eetlepel versgehakte bieslook
    • Limoendressing
    • 1 bekertje (125 ml) crème fraîche
    • 2 eetlepels mayonaise
    • 2 eetlepels limoensap
    • 1 eetlepel droge sherry of witte wijn
    • versgemalen peper
    • blaadjes (veld)sla
    • plakjes citroen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Schil de mango. Halveer de vrucht, verwijder de pit en verdeel het vruchtvlees in kleine blokjes.
    2. Snijd de stengels bleekselderij in smalle boogjes.
    3. Schep de mango, bleekselderij en bieslook door de Hollandse garnalen.
    4. Meng voor de dressing crème fraîche, mayonaise, limoensap, sherry en versgemalen peper.
    5. Schik de blaadjes sla in coupes.
    6. Schep de dressing luchtig door de garnalencocktail, verdeel deze over de sla en garneer met plakjes citroen.

    Tip

    Vervang mango door meloen, nectarine of perzik.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren