Chocoladefondue met amarula

    Chocoladefondue met amarula

    2keer bewaard
    30min


    21 personen hebben dit gemaakt

    Chocolade fondue met een twist - Deze klassieker is doordrenkt met Amarula likeur uit Zuid-Afrika. Serveer met vers fruit en koekjes en je gasten zullen onder de indruk zijn.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 120 ml room (probeer room te vinden met een zo hoog mogelijk vetgehalte, 40%)
    • 125 ml Amarula likeur
    • 340 gr pure chocolade, fijngehakt
    • een paar druppels vanille-extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Giet de room en de Amarula likeur in een fondue pan en verwarm en roer op midden-laag vuur tot het mengsel kookt. Blijf roeren terwijl je de chocolade toevoegt. Zet het vuur laag en roer tot de chocolade smelt en het volledig is gemengd met het roommengsel. Roer de vanille erin. Zorg ervoor dat het mengsel niet oververhit raakt. Tijdens het serveren verminder je de hitte tot op de laagste stand.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren