Kipsalade met parmezaanse kaas en basilicum

    Kipsalade met parmezaanse kaas en basilicum

    41keer bewaard
    40min


    285 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk frisse kipsalade om krokante broodjes lekker mee te vullen.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 kipfilets
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 225 ml mayonaise
    • 2 eetlepels verse basilicum, fijngesneden
    • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 3 stengels selderie, fijngesneden
    • 4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Kip op smaak brengen met zout en peper. 35 minuten braden bij 190°C/gasstand 5 tot het vleessap helder is. Laten afkoelen en in stukken snijden.
    2. In een middelgrote kom mayonaise, basilicum, knoflook en selderie mengen. Stukken kip en Parmezaanse kaas erdoor roeren. In de koelkast zetten alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    WendyHogerheijde
    0

    Lekker, ik heb er een beetje Yoghurt bij gedaan en wat minder mayonaise. Vond dat "zuurtje" een lekkere toevoeging. - 23 dec 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren