Rösti met wortel

    Rösti met wortel

    18keer bewaard
    20min


    15 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudig vegetarisch gerecht - Ik maak het vaak door de week. Serveer met gegrilde halloumi (Griekse kaas) voor een interessante maaltijd. Het is ook een lekker bijgerecht bij je favoriete kipgerecht.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 300 gr wortelen, geschild en geraspt
    • 250 gr aardappelen, geschild en geraspt
    • 1 ui, gesnipperd
    • 2 eieren
    • 2 eetlepels bloem
    • 2 eetlepels zonnebloempitten
    • zout en peper naar smaak
    • nootmuskaat naar smaak
    • olie om te bakken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng de geraspte wortelen, geraspte aardappelen, uien, eieren, bloem en zonnebloempitten en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
    2. Vorm er kleine koekjes van. Verhit de olie in een pan en bak de rösti aan beide kanten goudbruin.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (3)

    van
    1

    Je kunt er ook nog knoflook in doen - 23 nov 2011

    van
    0

    - Gewaardeerd op - 11 feb 2015

    van
    0

    Zou je er ook kleine bolletjes van kunnen maken? (ipv gebakken aardappeltjes bij de sla bijvoorbeeld) en hoeveel heb je ongeveer nodig voor 4 personen? Dankjewel!! - 02 feb 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren