Krokante kaneelwafels

    Krokante kaneelwafels

    6keer bewaard
    34min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Het is moeilijk te zeggen hoeveel kaneel je toe moet voegen aan deze wafels, ik heb het nooit gemeten - het is ongeveer een halve theelepel, maar als je een echte fan bent van kaneel, kun je natuurlijk meer gebruiken. Deze wafels zijn dunner en krokanter dan wafels die gemaakt worden met bakpoeder, zodat ze een duidelijkere kaneelsmaak hebben.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 125 gr zachte boter
    • 250 gr basterdsuiker
    • 2 eieren
    • 250 gr witte bloem
    • kaneel naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 24min  ›  Klaar in:34min 

    1. Roer alle ingrediënten goed door elkaar en zet het beslag enkele uren in de koelkast. Zodra het beslag stijf is, rol je er kleine balletjes van, ongeveer in de grootte van een walnoot.
    2. Verwarm een wafelijzer en vet het goed in, plaats een deegbal in het midden. Sluit het wafelijzer stevig en bak 2-3 minuten tot het knapperig is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren