Cheesecake met chocolade, karamel en pinda's

    Cheesecake met chocolade, karamel en pinda's

    24keer bewaard
    1uur15min


    105 personen hebben dit gemaakt

    Een vriend van me is dol op Snickers en ik heb dit absoluut prachtige cheesecake recept verzonnen voor hem. Je kunt spelen met het recept en je eigen favoriete chocoladereep gebruiken. Bedek de cheesecake met toffeesaus voor een mooie afwerking.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 3 eetlepels boter, gesmolten
    • 110 gr volkorenbiscuit in kruimels (Digestive)
    • 1 eetlepel basterdsuiker
    • 150 gr basterdsuiker
    • 675 gr roomkaas
    • 3 eieren
    • 2 theelepels vanille-extract
    • 2 karamel-nougat pinda-chocoladerepen, zoals Snickers, fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 55min  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. De oven voorverwarmen op 180° C / gasoven stand 4.
    2. In een kleine kom meng je de gesmolten boter, de koekkruimels en 1 eetlepel suiker. Druk in de bodem van een springvorm (23 cm). Bak in de voorverwarmde oven gedurende 10 minuten. Laat afkoelen.
    3. In een grote kom, meng je de 150 gr suiker en roomkaas tot een gladde massa. Voeg de eieren een voor een toe, evenals de vanille. Roer er de in stukjes gesneden chocoladerepen door en giet het geheel over gebakken koekjes bodem.
    4. Bak op 180 C / gasoven stand 4 gedurende 45 minuten. Laat afkoelen en verwijder voorzichtig de rand van de springvorm.

    Tips voor een perfecte cheesecake

    Wil je meer tips voor het bakken van cheesecake? Bekijk ons artikel: Zo bak je de perfecte cheesecake!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren