Ananas in kokos van de barbecue

    Ananas in kokos van de barbecue

    23keer bewaard
    22min


    100 personen hebben dit gemaakt

    Ananasringen in een kaneel-kokoslaag van barbecue. Dat blijft niet bij 1 ring!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 verse ananas, geschild, geboord en in ringen
    • 4 eetlepels kokosmelk uit blik
    • 75 gr suiker
    • 1-2 theelepels kaneel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:22min 

    1. De barbecue matig heet voorverwarmen. Als de barbecue heet is een rooster licht met olie invetten.
    2. De kokosmelk in een kom schenken, kaneel en suiker in een andere kom. De schijfjes ananas in kokosmelk dippen en vervolgens in de suiker-kaneelmix.
    3. De schijfjes 6 minuten per kant roosteren. Op een bord leggen en serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    Patty
    van
    0

    Hmmm, heerlijk deze ananasringen van de barbecue, als toetje met wat ijs! - 27 jul 2010

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren