Romige wortel en venkel

    (47)

    Een geweldig bijgerecht voor elk diner. Er worden eenvoudige ingrediënten gebruikt en is licht geïnspireerd door India.


    47 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 theelepel olijfolie
    • 3 wortels, grof geraspt
    • 1 venkelknol, schoongemaakt en in blokjes gesneden
    • 1/2 theelepel gemalen koriander
    • 1/4 theelepel venkelzaad
    • 75 ml room (probeer room met een zo hoog mogelijk vetgehalte te vinden, bij voorkeur 40%)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Roerbak de wortelen en de venkel tot ze licht gebruind zijn en breng op smaak met koriander en venkelzaad. Meng de room erdoor en zet het vuur laag. Laat dit ongeveer 5 minuten sudderen totdat de room is opgenomen in de wortelen en venkel. Serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (47)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren