Geitenkaas in bladerdeeg

    Geitenkaas in bladerdeeg

    40keer bewaard
    1uur


    5 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke geitenkaasje in een krokant bladerdeegjasje. Dit maak ik regelmatig als extraatje bij bijvoorbeeld een borrel, maar bij een verjaarsfeest ook erg lekker.

    Rujoh Limburg, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 10 plakjes bladerdeeg (kant en klaar)
    • 1 rol geitenkaas, in damschijven gesneden
    • honing

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Extra tijd: 15min afkoelen  ›  Klaar in:1uur 

    1. Bestuif een werkblad, bijvoorbeeld het aanrecht, met bloem; Verwarm de oven op 200 gr C.
    2. Haal de deegplakken uit de verpakking, leg ze op het werkblad, laat ontdooien.
    3. Snijd de geitenkaas in plakken (als damschijven).
    4. Leg in het midden van de deegplak een stukje kaas.
    5. Druppel hier de honing op.
    6. Vouw 2 tegenover elkaar liggende deegpunten over de kaas, pak zo de kaas in
    7. Leg op een bakplaat bakpapier, leg hier op de gevulde deegpakjes.
    8. Bak de pakjes af gedurende 15 minuten.

    Serveersuggestie

    Als borrelhapje i.p.v. saucijzenbroodje

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren