Boursin® muffins

    Boursin® muffins

    18keer bewaard
    40min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Iedereen houdt natuurlijk van Boursin® kaas, en dit is een fantastische manier om Boursin® te gebruiken. Deze hartige muffins zijn geweldig voor een brunch. Je kan de muffins goed invriezen en ze weer gemakkelijk opwarmen.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 200 gr witte bloem
    • 50 gr haverzemelen
    • 1 afgestreken eetlepel bakpoeder
    • 1/2 theelepel zout
    • 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 1 groot ei
    • 150 gr Boursin® op kamertemperatuur, goed geroerd zodat hij romig is
    • 180 ml melk
    • 2 theelepels gehakte bieslook

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Bedek een muffin bakblik met papieren muffinbakjes.
    2. Meng de bloem, haverzemelen, bakpoeder, zout en peper.
    3. Meng het ei met de melk en de Boursin® en meng dit goed (er moeten geen brokken inzitten, dan is de Boursin te koud). Meng dit door het bloemmengsel om een gelijkmatig verdeeld vochtig mengsel te creëren.
    4. Schep het mengsel in de papieren muffin bakjes en bak gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven, tot een prikkertje er schoon uitkomt. Laat afkoelen op een rooster.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    AnnettedeBruijn
    0

    vandaag gemaakt, aan de receptuur gehouden, helaas weinig smaak - 03 nov 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren