Coulis van bramen en vanille

    Coulis van bramen en vanille

    6keer bewaard
    35min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Ik vind het heerlijk om dit recept te maken met bramen die vlak bij mijn huis geplukt zijn. Het is een echte traktatie met vanille-ijs! Als je geen vanillesuiker hebt, gebruik dan wat extra poedersuiker en een 1/2 theelepel vanille-extract.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 1 kg bramen
    • 150 gr kristalsuiker
    • 20 gr vanillesuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:35min 

    1. Kook de bramen, suiker en vanillesuiker ongeveer 30 minuten op laag vuur terwijl je van tijd tot tijd roert zodat het mengsel niet aan de pan gaat plakken. Meng alles in een blender als je als een gladde coulis wilt, maar ik heb het liever met stukjes erin.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren