Gebakken asperges met Parmezaanse kaas

    Gebakken asperges met Parmezaanse kaas

    4keer bewaard
    10min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een prachtig elegant maar eenvoudig voorgerecht gemaakt met iets meer dan twee ingrediënten - asperges en Parmezaanse kaas. Het is het lekkerst met lokaal geteelde asperges tijdens het seizoen. Je zou ook Pecorino Romano kaas kunnen gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 250 gr zeer dunne groene asperges, schoongemaakt
    • 1 eetlepel vers geraspte Parmezaanse kaas
    • zeezout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de asperges gedurende 5 minuten op medium tot laag vuur. Bestrooi met zeezout en Parmezaanse kaas en serveer direct!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren