Gebakken asperges met Parmezaanse kaas

    Gebakken asperges met Parmezaanse kaas

    Foto recept: Gebakken asperges met Parmezaanse kaas
    1

    Gebakken asperges met Parmezaanse kaas

    (1)
    10min


    12 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een prachtig elegant maar eenvoudig voorgerecht gemaakt met iets meer dan twee ingrediënten - asperges en Parmezaanse kaas. Het is het lekkerst met lokaal geteelde asperges tijdens het seizoen. Je zou ook Pecorino Romano kaas kunnen gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 250 gr zeer dunne groene asperges, schoongemaakt
    • 1 eetlepel vers geraspte Parmezaanse kaas
    • zeezout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de asperges gedurende 5 minuten op medium tot laag vuur. Bestrooi met zeezout en Parmezaanse kaas en serveer direct!
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren