Kruidige chocolade madeleines

    Kruidige chocolade madeleines

    14keer bewaard
    20min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Valrhona is een Franse chocoladefabrikant, vereerd door chocoladeliefhebbers over de hele wereld. Als je je handen kan leggen op Valrhona-chocolade - met name hun xocomeli bar - gebruik deze dan vooral. Zo niet, dan zal een andere goede kwaliteit chocolade ook goed zijn!

    Ingrediënten
    Porties: 25 

    • 4 eieren
    • 90 gr basterdsuiker
    • 100 gr boter, gesmolten
    • 100 gr Valrhona chocolade Xocomeli (of pure chocolade)
    • 50 gr witte bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm de oven voor op 210 C / gasoven stand 6-7.
    2. Meng de eieren met de suiker. Smelt de boter en chocolade au bain marie op laag vuur, voeg dit mengsel vervolgens bij het eiermengsel. Voeg de bloem toe en meng. Vul het madeleine bakblik met het mengsel.
    3. Bak in de oven gedurende 10-12 minuten en laat afkoelen voordat je de madeleines uit het blik haalt, eet smakelijk!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren