Limoen kipfilets

    Limoen kipfilets

    2keer bewaard
    30min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudige maar smaakvolle manier om kipfilet te bereiden, met de frisse smaak van limoensap. Je kan ook citroensap gebruiken. Perfect voor een doordeweekse maaltijd. Serveer met witte rijst of bonen of peultjes.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 limoenen
    • 2 eetlepes mayonaise
    • 2 eetlepels grove mosterd
    • 4 kipfilets
    • 1 eetlepel olijfolie
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Knijp twee limoenen uit en bewaar het vruchtvlees, maar niet de pitten.
    2. Smeer de mayonaise en grove mosterd op de kipfilets.
    3. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de kipfilets gedurende 15 minuten, draai ze een keer, tot ze gaar zijn.
    4. Giet het limoensap en vruchtvlees in de pan, en bak gedurende 3 minuten. Kook niet te lang, zodat je nog wat limoensap over hebt in de pan. Dien meteen op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    Het was zeker lekker, alleen is 2 geperste limoenen wel wat veel... Daar word het snel te zuur van... Maar met 1 of zonder limoen is het vast en zeker heel lekker - 05 feb 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren