Pittige Caribische kippenvleugeltjes

    (2)

    Deze kippenvleugels zijn heerlijk en perfect als voorgerecht of voor een picknick. Colombo is een Caribische kerriepoeder, heel typerend voor Martinique en Guadeloupe, hij kan online worden gekocht of op Caribische markten.


    7 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 10 kippenvleugels, gehalveerd
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 eetlepel Colombo (Caribische kerriepoeder)
    • 1 theelepel gemberpoeder
    • 50 gr verse peterselie blaadjes, fijngehakt
    • 1 sjalotje, fijngesneden
    • 1 eetlepel mosterd
    • zout en peper naar smaak
    • 1 eetlepel olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Meng alle ingrediënten door elkaar en laat het zo 1 uur staan.
    2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kippenvleugels aan beide kanten goudbruin (ongeveer 10 minuten).
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties