Soja yoghurt met ahorn siroop en praline

    Soja yoghurt met ahorn siroop en praline

    Voeg toe aan favorieten!
    1uur5min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een fantastisch recept voor zelfgemaakte sojayoghurt die je kunt eten bij het ontbijt of als een lichte pudding. Probeer mooie pralines te krijgen in een goede snoepwinkel, of maak ze zelf.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 pak yoghurt
    • 7 eetlepels ahornsiroop (maple syrup)
    • 1 liter vanille sojamelk
    • 8 eetlepels gemalen pralines

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur5min 

    1. Meng de yoghurt met de ahornsiroop in een kom en voeg dan de soja-melk toe. Meng goed en vul de yoghurt potjes. Plaats ze onbedekt in de yoghurtmaker en volg de aanwijzingen van de fabrikant (je kunt de yoghurt ook in de oven bakken op zeer lage temperatuur (35-40 C)).
    2. Als ze klaar zijn, giet je een eetlepel gemalen pralines over elke yoghurt en zet je de deksels erop. Zet een paar uur in de koelkast voordat je ervan gaat genieten!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren