Beoordelingen & opmerkingen (4)

Linguine met gerookte zalm en venkel

De venkel en de gerookte zalm passen heel goed bijelkaar.
Beoordelingen (4)


07 mrt 2014
Beoordeeld door: cvdeijnde
Om de venkel in 10 minuten beetgaar te laten zijn moet je deze wel goed klein snijden. Snij je grotere blokjes/reepjes, dan heb je -naar mijn ervaring- 15-20 minuten nodig om de venkel te laten garen.
 
12 nov 2013
Beoordeeld door: be
heerlijk! alleen heb ik geen witte wijn gebruikt maar Noilly Prat ( vermouth ) en dat kan ik aanbevelen . Groet van Be
 
23 jun 2015
Beoordeeld door: Britte
Gemakkelijk te maken! Onze kinderen van 5 en 9 jaar vinden dit ook erg lekker. Ik snijd de venkel dan wel in hele kleine blokjes. Dan is het sneller gaar en is de venkelsmaak beter verdeeld...
 
05 jan 2011
Beoordeeld door: Iveta
 

Geschiedenis

Recent bekeken


Recent gezocht