Tagliatelle met scampi's en gerookte zalmsnippers

    Tagliatelle met scampi's en gerookte zalmsnippers

    8keer bewaard
    40min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Gewoon weer eens lekker uit zitten proberen hoe het smaakte. Ik maak dit dan voor 4 x en doe het in 1 persoonsbakjes invriezen.

    hanzel Limburg, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 10 gemarineerde scampi's
    • 1 pakje zalmsnippers
    • 1/2 flesje kookroom
    • 1 eetlepel gehakte bladselderie
    • 250 gr tagliatelle
    • 1/2 rode paprika
    • peper en zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Zet een pan water op voor de tagliatelle en kook deze al dente en giet deze dan af, voeg een scheutje olijf olie toe om het plakken te voorkomen.
    2. Snij ondertussen de scampi's door de helft en bak deze met de parika in een wokpan. Room toevoegen en de gerookte zalmsnippers en bij doen.
    3. Vermeng dit nu met de tagliatelle en voeg er op het laatst de bladselderie nog door. Afproeven voor het eventuele peper en zout.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren