koude limoentaart

    koude limoentaart

    4keer bewaard
    2uur25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Frisse verrassende combinatie van zoet en zuur. Lekker bij de koffie of als onderdeel van een dessert.

    Noord-Brabant, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 75 gr. boter
    • 200gr koekjes voor bodem
    • 400gr roomkaas
    • 2 limoenen
    • 150 gr yoghurt
    • 150 gr suiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur25min 

    1. Maal de koekjes in een keukenmachine. Smelt de boter in de pan Meng het geheel en druk stevig aan in de bodem van de springvorm
    2. Week 4 blaadjes gelatine Het sap van de limoenen in een pannetje verwarmen en 150 gr. suiker erbij Het pannetje van het vuurnemen en de gelatine oplossen in het limoen/suikersap
    3. In een mengkom roomkaas en yoghurt mengen en de afgekoelde gelatineoplossing erdoor spatelen. De springvorm met het mengsel vullen en 2 uur laten opstijven in de koelkast

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren