Pasta met rundvleesreepjes

    Pasta met rundvleesreepjes

    27keer bewaard
    25min


    13 personen hebben dit gemaakt

    Een hele snelle en smakelijke schotel die niet verveelt.

    mil Noord-Brabant, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 gram verse tagliatelle
    • half potje groene pesto
    • bakje kerstomaatjes
    • 300 gram rundvleesreepjes (liefst biologisch)
    • zakje rucola
    • 2 bolletjes mozarella
    • beetje suiker
    • naar behoefte olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de kerstomaatjes en doop ze in de suiker. Leg ze met de gesuikerde kant naar boven in een ovenschaal en zet ze in de oven.
    2. Zet een iets diepere koekepan of wokpan op en laat wat olijfolie in de pan warm worden. Zet ondertussen ook vast het water voor de pasta op. Roerbak de rundvleesreepjes en kook ondertussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg een half potje pesto aan de rundvleesreepjes toe en bak even mee. Roer daarna de rucola erdoor en de gare pasta. Haal de tomaatjes uit de oven en roer door de pasta.
    3. Doe het op een bord en strooi er de in blokjes gesneden mozarella overheen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    Chantal
    van
    1

    Erg lekker! Ik heb voor het gemak de tomaatjes eerst in een ovenschaaltje gelegd en dan bestrooid met een klein beetje suiker (in plaats van 1 voor 1 in de suiker dopen). En ik heb aan het eind nog wat zwarte versgemalen peper over de pasta gestrooid. - 24 aug 2011

    Nanda
    van
    0

    Ik heb dit recept nu al twee keer gemaakt, echt een succes, heerlijk! De smaken passen erg goed bij elkaar en het is eigenlijk heel snel en gemakkelijk te maken. Bedankt voor het recept 'mil'! - 23 apr 2011

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren