Milde kip enchiladas

    Milde kip enchiladas

    9keer bewaard
    1uur


    Maak dit als eerste!

    Kinderen vinden ze heerlijk! Milde, in plaats van hete, smaakvolle enchilladas.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 300g gekookt kipvlees, in blokjes
    • 50 gr ui, fijngesneden
    • 400g geraspte Cheddar kaas
    • 250ml zure room
    • 8 bloem tortillas
    • 300g gehakte tomaten
    • 70 zwarte olijven

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Verwarm de oven voor op 180 C / gasstand 4. Vet een 22x33cm bakschotel licht in.
    2. Vermeng de kip, ui, 1/4 van de Cheddar en 175ml zure room. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de tortilla's. Rol er enchillada's van en schik ze in een enkele laag in de schotel.
    3. Smelt de rest van de kaas en zure room in een pan op laag vuur. Giet dit over enchillada's en leg er wat tomaten en olijven op.
    4. Bak de enchiladas 20 tot 30 min in de voorverwarmde oven tot ze heet zijn en de kaas bubbelt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren