Inloggen Aanmelden

Mueslibrood

Een eenvoudig recept met krokante muesli die in elke winkel te vinden is.

Star Pooley

Ingrediënten
Porties: 12 

  • 85 gr krokante muesli
  • 300 ml karnemelk
  • 150 gr ruwe rietsuiker
  • 1 theelepel zout
  • 1 ei
  • 1 theelepel soda bicarbonaat
  • 30 gr boter, gesmolten
  • 250 gr witte bloem

Bereidingswijze
Voorbereiding: 1uur10min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:1uur55min 

  1. In een kleine kom de muesli 1 uur in de karnemelk laten weken.
  2. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4. Een bakvorm van 23x12 cm invetten en met bloem bestrooien.
  3. In een grote kom karnemelkmix, suiker, zout, ei en soda bicarbonaat mengen tot de suiker opgelost is. Gesmolten boter en meel toevoegen. Het beslag in een bakvorm schenken.
  4. 45 minuten in de voorverwarmde oven bakken. Het brood is gaar als een cocktailprikker schoon uit het midden verwijderd kan worden.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties