Chocolade noten rotsjes

    (2)

    Deze chocolaatjes zijn zo goed, je kunt gewoon niet stoppen na een! Gehakte amandelen worden samengehouden met witte, melk en pure chocolade. Serveer deze traktatie op elk moment van de dag.


    6 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 50 gr witte chocolade
    • 50 gr melkchocolade
    • 50 gr pure chocolade
    • 75 gr margarine, verdeeld in drieën
    • 1 1/2 (100 gr) zakje amandelen of andere noten, verdeeld in drieën

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. Hak de amandelen (of andere noten) grof.
    2. Smelt de verschillende chocolade's au bain marie met 1/3 van de margarine. Roer 1/3 van de noten in elke soort chocolade.
    3. Maak met een theelepel kleine heuveltjes op een ingevet stuk folie. Laat hard worden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren