Croque monsieur met brioche

    Croque monsieur met brioche

    Voeg toe aan favorieten!
    17min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een geweldig recept dat ik van tijd tot tijd maak, vooral leuk voor een doordeweeks avondmaal met een groene salade en frites. Ik gebruik Gruyere of Emmenthaler kaas en goede ham van een delicatessenzaak.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 8 sneetjes brioche
    • 4 plakjes ham
    • Franse mosterd naar smaak
    • 8 plakjes Gruyère
    • boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:17min 

    1. Verwarm de oven voor op 190 ° C / gasoven stand 5. Beboter de sneetjes brioche aan elke kant.
    2. Leg een plakje Gruyère op elk sneetje brioche. Voeg een plakje ham toe, dan weer een plakje Gruyère. Besmeer met wat mosterd. Bedek met het tweede sneetje brioche.
    3. Leg een beetje boter bovenop en zet elk Croque Monsieur in een ovenschaal. Bak gedurende 10 minuten in de voorverwarmde oven.
    4. Zet de grill de laatste paar minuten aan. Haal ze eruit zodra de Croque Monsieurs lichtbruin zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren