Oosterse Dipsaus

    Oosterse Dipsaus

    7keer bewaard
    1min


    49 personen hebben dit gemaakt

    Dit is het recept voor een portie veelzijdige Japanse dipsaus; de hoeveelheden verdubbelen naar gelang het aantal eters.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 1 eetlepel ketjap
    • 1 eetlepel rijstazijn
    • 1/4 theelepel Chinese chili-olie, of naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 1min  ›  Klaar in:1min 

    1. In een kopje of ramekin ketjap en rijstazijn mengen. De chili-olie er naar smaak bij druppelen. Even met een eetstokje roeren en de dip is klaar!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren