Frambozensaus zonder te koken

    (3)
    10 minuten

    Je kunt deze frambozensaus koud of warm serveren. Warm met vanille-ijs, is het een echte hit, maar hij smaakt ook heerlijk op wafels of pannenkoeken. Je kunt ook bevroren frambozen gebruiken als het geen frambozen-seizoen is.


    24 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr frambozen
    • 50 gr poedersuiker of suiker
    • 20 ml Cointreau

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Pureer alle ingrediënten in een blender, haal door een zeef en laat afkoelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (3)

    Vergelijkbare recepten

    User's IP: 54.224.91.58