Gebakken Sint-Jakobsschelpen, zalm en garnalen

    Gebakken Sint-Jakobsschelpen, zalm en garnalen

    4keer bewaard
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze vis medley is niet alleen snel en makkelijk te maken, maar smaakt ook fantastisch. Voel je vrij om elke vis combinatie te gebruiken voor dit gerecht. Serveer met rijst en/of groenten.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 15 gr boter
    • 2 zalmfilets zalm, in kleine dunne reepjes gesneden
    • 250 ml crème fraîche
    • 400 gr sint-jakobsschelpen
    • 8 grote rauwe garnalen
    • peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Doe de sint-jakobsschelpen in een kom gevuld met water, giet ze af en dep ze droog.
    2. Smelt de boter in een koekenpan. Voeg de garnalen, sint-jakobsschelpen en zalm toe.
    3. Bak ze gedurende 5 minuten op middelhoog vuur.
    4. Breng op smaak met peper en voeg de crème fraîche toe.
    5. Verlaag de temperatuur tot laag en laat het geheel 3-4 minuten sudderen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren