Gebakken zalm met marmalade

    Gebakken zalm met marmalade

    5keer bewaard
    25min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Deze eenvoudige zalm schotel is mals en vol van smaak. Een zalmfilet wordt besmeerd met sinaasappelmarmelade, verzegeld in een folieverpakking en gebakken tot perfectie. Serveer met aardappelen en groene bonen, indien gewenst.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 1 verse zalmfilet
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 2 eetlepels sinaasappelmarmelade
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasoven stand 4.
    2. Leg de zalmfilet met de huid zijde naar beneden, op een groot vel folie (glimmende kant naar boven). Besprenkel met olijfolie, zout en peper en bestrijk royaal met sinaasappelmarmelade. Sluit het pakketje.
    3. Plaats het pakketje op een bakplaat en bak gedurende 20 minuten. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren