Gluten-vrije koekjes

    Gluten-vrije koekjes

    7keer bewaard
    30min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Dit zijn de perfecte kerstkoekjes die je het hele jaar door kan serveren. Ze zijn niet alleen glutenvrij, maar ook zuivel-vrij! Serveer met een mok thee.

    Ingrediënten
    Porties: 25 

    • 3 eieren
    • 250 gr gemalen amandelen
    • 250 gr basterdsuiker
    • 1 theelepel vanillesuiker
    • 70 gr hazelnoten, gemalen
    • 1 snufje gemalen kruidnagel
    • 2 theelepels kaneelpoeder
    • 100 gr gesneden gedroogd gemengd fruit
    • 70 mm rond eetbaar rijstpapier
    • donkere chocolade, melkchocolade of poedersuiker om mee te versieren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Combineer de eieren, amandelen, suiker, vanille suiker, hazelnoten, kruidnagel, kaneel, en het gemengde fruit in een kom en meng goed.
    2. Maak ballen van het mengsel en druk ze plat op rijstpapier. Het resulterende mengsel moet niet meer dan 1,5 cm hoog zijn.
    3. Leg op een bakplaat bedekt met bakpapier, waarbij je voldoende ruimte overlaat zodat ze kunnen verspreiden tijdens het bakken.
    4. Verwarm de oven tot 180 C / gasoven stand 4 en bak gedurende 15-20 minuten of tot ze lichtbruin van kleur zijn. Versier met een bedeklaag naar keuze.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren