McRobb's cornedbeef hachee

    McRobb's cornedbeef hachee

    3keer bewaard
    40min


    15 personen hebben dit gemaakt

    Een combinatie van cornedbeef, aardappelen en uien staat gelijk aan comfort food! Vegeet niet om te serveren met bruine saus. Dit recept is genoeg om een hongerige groep schotse studenten mee te voeden!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 6 grote aardappelen, geschild en in blokjes
    • 200g cornedbeef, in blokjes gesneden
    • 1 ui, fijngehakt
    • 300ml runderbouillon of jus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Stop de aardappelen, cornedbeef, ui en bouillon of jus in een grote diepe pan en verhit op middelhoog vuur.
    2. Doe een deksel op de pan en laat zachtjes koken tot de aardappelen zo gaar zijn dat je er puree van kan maken en het vocht bijna weg is.
    3. Mix het goed door, of zoals ik zeg in schotland "beat well", en dien het op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    2

    Ik mistte kruiden, het is vrij vlak van smaak - 25 jan 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren