Koekjes van Parmezaanse kaas

    Koekjes van Parmezaanse kaas

    16keer bewaard
    14min


    26 personen hebben dit gemaakt

    Dit een-ingrediënt recept blijft verbazen. Deze Parmezaanse kaas chips kunnen worden gegeten als een borrelhapje met wat wijn, of ze zijn perfect voor de garnering van soepen, salades of hoofdgerechten voor een heerlijke presentatie. Eet smakelijk!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 200 gr geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 4min  ›  Klaar in:14min 

    1. Verwarm de oven voor op 210 C / gasoven stand 6/7. Bekleed een bakplaat met een siliconen bakmatje of met bakpapier.
    2. Strooi de Parmezaanse kaas in 4 tot 5 cm cirkels op de mat. Bak 4 minuten in de voorverwarmde oven.
    3. Verwijder koekjes van de mat met een mes. Pak een deegroller en rol elk koekje op de roller, terwijl ze nog warm zijn. Laat ieder koekje afkoelen op de deegroller. De koekjes zullen dan de vorm aannemen van de deegroller.
    4. Serveer nadat ze zijn afgekoeld en knapperig zijn geworden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren