Kruiden- en knoflookboter

    Kruiden- en knoflookboter

    2keer bewaard
    5min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ik vind dat er niets beter smaakt met gegrild vlees dan knoflook boter - voeg een salade toe, en je hebt een complete maaltijd. Je kunt ook verse kruiden gebruiken, maar ik vind de pakjes bevroren kruiden die ze verkopen in de supermarkten erg fijn.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 250 gr zachte boter
    • 2 teentjes knoflook
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 6-8 eetlepels bevroren gemengde kruiden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Klop de zachte boter met een elektrische mixer luchtig. Pers de knoflook en meng het met wat zout. Meng de kruiden en knoflook met de boter en breng op smaak met zout en peper. Vorm er een rol van of doe het in een kleine kom, en zet in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren