Parmezaanse kip

    Parmezaanse kip

    15keer bewaard
    30min


    120 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke maaltijd en erg eenvoudig te bereiden.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 50 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • 25 gr paneermeel
    • 1 theelepel gedroogde oregano
    • 1 theelepel gedroogde peterselie
    • 1/4 theelepel paprikapoeder
    • 1/4 theelepel zout
    • 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 3 eetlepels boter of margarine, gesmolten
    • 6 kipfilets

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. De oven voorverwarmen op 200°C/gasstand 6. Een ovenschaal van 22x33 cm licht invetten.
    2. Parmezaanse kaas, paneermeel, oregano, peterselie, paprikapoeder, zout en peper in een ondiepe kom mengen. De kipfilet in de gesmolten boter dippen, bedekken met een laagje van de kruidenmix met paneermeel en in de ovenschaal leggen.
    3. De kipfilet ong. 20-25 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot het vlees niet langer roze is en het vleessap helder.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren