Tergoule (rijstpudding)

    Tergoule (rijstpudding)

    Voeg toe aan favorieten!
    5uur5min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Dit Franse dessert is een specialiteit uit Normandië. Rijst wordt langzaam gebakken met gezoete, met kaneel gekruide melk. Het lange bakproces zorgt voor een heerlijk dikke, gekarameliseerde bovenkant.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 2 theelepels vanillesuiker
    • 175 gr basterdsuiker
    • 175 gr pudding rijst met korte korrel
    • 2 liter verse volle melk (of rauwe melk, als je het authentiek wilt houden)
    • 1 snufje kaneelpoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5uur  ›  Klaar in:5uur5min 

    1. Verwarm de oven op 150 ° C / gasoven stand 2.
    2. Meng de suiker, vanille suiker, rijst en kaneel in een grote ovenschaal .
    3. Bak in de oven gedurende 4 1/2 tot 5 uur.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren