Tonijn-lasagne

    (3)
    1 uur 20 minuten

    Deze lasagne is supereenvoudig te maken. Lasagnebladen worden gelaagd met tonijn, tomatensaus, bechamelsaus en geraspte Parmezaanse kaas. Een fantastische doordeweekse maaltijd in een handomdraai klaar.


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 (500 gr) pot bolognese pastasaus
    • 2 (400 gr) blikjes tonijn, uitgelekt en in stukjes
    • 250 gr lasagnebladen
    • 1 liter bechamelsaus
    • 50 gr geraspte parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur20min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasoven stand 4.
    2. Meng de tonijn en pastasaus samen in een kom.
    3. In een vierkante ovenschaal, leg je 2 lasagnebladen naast elkaar. Bedek met bechamelsaus, dan een laag van de tonijn-tomatensaus. Bestrooi met Parmezaanse kaas.
    4. Voeg nog een laag lasagnevellen toe en herhaal zo vaak als mogelijk. Eindig met bechamelsaus en Parmezaanse kaas. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 1 uur.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (3)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 9 collecties