Tonijn-lasagne

    Tonijn-lasagne

    14keer bewaard
    1uur20min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze lasagne is supereenvoudig te maken. Lasagnebladen worden gelaagd met tonijn, tomatensaus, bechamelsaus en geraspte Parmezaanse kaas. Een fantastische doordeweekse maaltijd in een handomdraai klaar.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 (500 gr) pot bolognese pastasaus
    • 2 (400 gr) blikjes tonijn, uitgelekt en in stukjes
    • 250 gr lasagnebladen
    • 1 liter bechamelsaus
    • 50 gr geraspte parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur20min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasoven stand 4.
    2. Meng de tonijn en pastasaus samen in een kom.
    3. In een vierkante ovenschaal, leg je 2 lasagnebladen naast elkaar. Bedek met bechamelsaus, dan een laag van de tonijn-tomatensaus. Bestrooi met Parmezaanse kaas.
    4. Voeg nog een laag lasagnevellen toe en herhaal zo vaak als mogelijk. Eindig met bechamelsaus en Parmezaanse kaas. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 1 uur.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren