Tonijn-lasagne
1 / 1 Foto van:  Capucine
Blader

Tonijn-lasagne

Deze lasagne is supereenvoudig te maken. Lasagnebladen worden gelaagd met tonijn, tomatensaus, bechamelsaus en geraspte Parmezaanse kaas. Een fantastische doordeweekse maaltijd in een handomdraai klaar.

Capucine

Ingrediënten

Porties: 4 

  • 1 (500 gr) pot bolognese pastasaus
  • 2 (400 gr) blikjes tonijn, uitgelekt en in stukjes
  • 250 gr lasagnebladen
  • 1 liter bechamelsaus
  • 50 gr geraspte parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur20min 

  1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasoven stand 4.
  2. Meng de tonijn en pastasaus samen in een kom.
  3. In een vierkante ovenschaal, leg je 2 lasagnebladen naast elkaar. Bedek met bechamelsaus, dan een laag van de tonijn-tomatensaus. Bestrooi met Parmezaanse kaas.
  4. Voeg nog een laag lasagnevellen toe en herhaal zo vaak als mogelijk. Eindig met bechamelsaus en Parmezaanse kaas. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 1 uur.

Meer recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren
Wat vond je van het recept?
Plaats een foto vanaf je mobiel

Meer receptencollecties