Inloggen Aanmelden

Tonijn-lasagne

13keer bewaard
1uur20min

Deze lasagne is supereenvoudig te maken. Lasagnebladen worden gelaagd met tonijn, tomatensaus, bechamelsaus en geraspte Parmezaanse kaas. Een fantastische doordeweekse maaltijd in een handomdraai klaar.

Capucine

Ingrediënten
Porties: 4 

  • 1 (500 gr) pot bolognese pastasaus
  • 2 (400 gr) blikjes tonijn, uitgelekt en in stukjes
  • 250 gr lasagnebladen
  • 1 liter bechamelsaus
  • 50 gr geraspte parmezaanse kaas

Bereidingswijze
Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur20min 

  1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasoven stand 4.
  2. Meng de tonijn en pastasaus samen in een kom.
  3. In een vierkante ovenschaal, leg je 2 lasagnebladen naast elkaar. Bedek met bechamelsaus, dan een laag van de tonijn-tomatensaus. Bestrooi met Parmezaanse kaas.
  4. Voeg nog een laag lasagnevellen toe en herhaal zo vaak als mogelijk. Eindig met bechamelsaus en Parmezaanse kaas. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 1 uur.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties