Zalmmousse in lagen

    (8)

    Een bijzonder voorgerecht, dat snel en makkelijk te maken is. Een heerlijke geitenkaas en gerookte zalm mousse wordt tussen crackers gesmeerd en geserveerd.


    6 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • grote ronde crackers, zoveel als nodig
    • 150 gr verse geitenkaas
    • 4 plakjes gerookte zalm
    • wat bieslook
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng de geitenkaas en 3 plakjes zalm in een blender of keukenmachine tot een gladde massa. Breng op smaak met zout, peper en gehakte bieslook.
    2. Smeer de zalmmousse op verschillende crackers en stapel tot een torentje. Garneer met het overgebleven plakje zalm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (8)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren