Térèse's voorjaarsmaaltijdsalade met voorjaarsbloemen en stokbrood

    Térèse's voorjaarsmaaltijdsalade met voorjaarsbloemen en stokbrood

    2keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit is een heerlijke volle en oogstrelende maaltijdsalade

    Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 zak rucola salade
    • 1 zak gemengde salade
    • 1 pakje roquefort
    • 1 pakje bacon
    • 1/2 bakje aardbeien
    • 1/2 komkommer
    • 1 klein uitje gesneden
    • 3 eetlepels balsamico azijn
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 1 eetlepel provencaalse kruiden
    • 1 handvol madeliefjes, paardenbloem, viooltjes gemengd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Was de salade en laat deze uitlekken. Spoel de madeliefjes, paardenbloem en viooltjes voorzichtig schoon en laat op een papieren handdoek drogen. Wanneer ze droog zijn ze voorzichtig in keukenpapier verpakken.
    2. Snij de roquefort in kleine stukjes. Was de aardbeien en snij in vieren. Schil de komkommer en snij in kleine blokjes.
    3. Bak de bacon krokant en laat op keukenpapier uitlekken.Versnipper in kleine stukjes.
    4. Maak een dressing van de olie, azijn en provencaalse kruiden.
    5. Doe alles in een grote slaschaal en meng goed door elkaar.
    6. Strooi de verse bloemetjes er over.
    7. Eet hier lekker warm stokbrood bij met eventueel wat boter of wat pesto erop.
    8. EET SMAKELIJK EN GENIET VAN HET VOORJAAR OP BORD

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren