Pikante Barbecuesaus

    Pikante Barbecuesaus

    3keer bewaard
    50min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Dit is de lekkerste barbecuesaus die ik ooit heb geproefd! Heerlijk bij kip, biefstuk en wild.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 150 ml azijn
    • 60 ml worcestersaus
    • 60 ml ketjap
    • 1 theelepel hot peppersaus
    • 125 ml kant-en-klare barbecuesaus
    • 1 eetlepel ketchup

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:50min 

    1. In een middelgrote kom azijn, worcestersaus, ketjap, hot peppersaus, barbecuesaus en ketchup mengen. Vlees naar keuze in de marinade leggen en minstens 1/2 uur in de koelkast laten intrekken alvorens op de barbecue te leggen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren