Zalm met ketjap manis uit de oven

    Zalm met ketjap manis uit de oven

    3keer bewaard
    35min


    30 personen hebben dit gemaakt

    Supersimpel en erg smakelijk!

    Silvia Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 zalmfilets
    • 4 eetlepels ketjap manis

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 175 C. Leg 4 vellen aluminiumfolie, groot genoeg om de zalmfilets in in te pakken, klaar.
    2. Vouw bakjes van de aluminiumfolie. Leg de zalmfilets erin en wrijf ze elk in met een eetlepel ketjap manis, waarbij er een klein badje ontstaat waar de zalm inligt.
    3. Vouw de pakketjes dicht en leg ze in een grote ovenschaal of op een met aluminiumfolife bedekte bakplaat en bak ze 30 minuten in de oven. Als je de zalm nog roze van binnen wilt, verkort dan de baktijd. Schep bij het serveren zoveel mogelijk van de ketjap manis op de zalm. Eet smakelijk!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren