Spaghetti Boursin cuisine en spinazie
1 / 1 Foto van:  
Blader

Spaghetti Boursin cuisine en spinazie

Spaghetti met saus van boursin cuisine en spinazie.

druid Overijssel, Nederland

Ingrediënten

Porties: 2 

  • half pakje spaghetti
  • half pakje spinazie deelblokjes of verse spinazie
  • 250 gram gehakt
  • 1 kuipje boursin® cuisine
  • 1 pakje spekjes

Bereidingswijze

Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:30min 

  1. Zet een pan water op met een beetje water en zout en een scheutje olijfolie en breng aan de kook, als het water kookt kan de spaghetti erin.
  2. Bak zonder boter de spekjes tot ze een beetje gaar beginnen te worden.
  3. Voeg het gehakt toe en bak rul.
  4. Voeg het kuipje boursin cuisine toe en laat warm worden.
  5. Voeg de deelblokjes toe en laat ze al roerend smelten tot de spinazie warm is en er goed doorheen geroerd is. Of in het geval van verse spinazie roerbak dit op het laatste moment erdoor dat heeft niet lang nodig.
  6. Giet de spaghetti af en serveer met de boursinsaus.

Tip

De hoeveelheden zijn een beetje uit de losse pols, dat kan je naar smaak aanpassen. Dit gerecht behoeft geen zout of kruiden want de spekjes zijn zout en er zitten kruiden in de boursin Je kan ook magere spekjes gebruiken en boursin cuisine light en runder gehakt ipv varkens of half en half. Verse spinazie hoeft maar heel kort mee te roerbakken.

Meer recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren
Wat vond je van het recept?

Meer receptencollecties