Makkelijke goulash

    Makkelijke goulash

    1keer bewaard
    35min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Dit gerecht wordt gebruikelijk gegeten in Hongarije, maar dit gerecht is een beetje aangepast in andere landen, zoals Turkije.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel plantaardige olie
    • 300 gr rundvleesreepjes voor roerbakken
    • 100 gr kastanjechampignons, in vieren gesneden
    • 1 theelepel paprikapoeder
    • 500 gr aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
    • 600 ml hete runderbouillon
    • 400 gr tomaten uit blik
    • handvol gehakte peterselie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Doe de helft van de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak het vlees gedurende 2 minuten, roer een keer halverwege.
    2. Leg het vlees op een bord. Verhit de resterende olie in de pan en bak de champignons 2-3 minuten, totdat ze beginnen te kleuren.
    3. Strooi paprikapoeder over de champignons (en andere aanverwante specerijen als je wilt), bak kort, doe er dan de aardappelen, bouillon en tomaten bij.
    4. Roer goed, dek af en laat 20 minuten sudderen, tot de aardappelen gaar zijn.
    5. Doe het rundvlees terug in de pan en verwarm. Roer de peterselie erdoor.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren