Boter-pastinaak

    Boter-pastinaak

    2keer bewaard
    55min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een bijgerecht dat vandaag de dag nog zelden gemaakt wordt.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 450 gr pastinaak
    • 1 theelepel zout
    • 30-60 ml boter
    • zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:55min 

    1. Schil en verdeel de pastinaak in vieren. Zet in een pan met koud water en voeg zout toe.
    2. Zet het deksel erop en laat 40-45 minuten zachtjes koken.
    3. Giet ze af en zet de pan terug op laag vuur en kook ze 2-3 minuten droog.
    4. Prak de pastinaak met een vork of stamper en voeg de boter met een klein stukje per keer toe. Breng op smaak met zout en peper en serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties