Boter-pastinaak

    Boter-pastinaak

    Foto recept: Boter-pastinaak
    1

    Boter-pastinaak

    (1)
    55min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een bijgerecht dat vandaag de dag nog zelden gemaakt wordt.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 450 gr pastinaak
    • 1 theelepel zout
    • 30-60 ml boter
    • zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:55min 

    1. Schil en verdeel de pastinaak in vieren. Zet in een pan met koud water en voeg zout toe.
    2. Zet het deksel erop en laat 40-45 minuten zachtjes koken.
    3. Giet ze af en zet de pan terug op laag vuur en kook ze 2-3 minuten droog.
    4. Prak de pastinaak met een vork of stamper en voeg de boter met een klein stukje per keer toe. Breng op smaak met zout en peper en serveer warm.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties