De beste Yorkshire pudding

    De beste Yorkshire pudding

    (6)
    11keer bewaard
    20min


    18 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een klassiek bijgerecht bij een traditioneel Engelse roast. Je neemt gelijke delen (in volume) van elk ingrediënt voor dit recept.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1/3 deel eieren
    • 1/3 deel melk en water (gecombineerd)
    • 1/3 deel bloem
    • olie om in te vetten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Doe een beetje olie in elke vorm van een muffinbakblik, zet in de oven op ongeveer 200 C.
    2. Meet je ingrediënten in een maatbeker; gebruik een derde van elk ingrediënt.
    3. Klop alle ingrediënten samen tot een beslag (gebruik bij voorkeur een elektrische mixer om het luchtiger te maken).
    4. Zodra de olie heel heet is, giet je een gelijke hoeveelheid beslag in elke vorm (denk eraan dat ze erg zullen rijzen).
    5. Er is geen vaste baktijd voor de yorkshire puddings, maar zodra ze goudbruin uitzien, en ze aanzienlijk gerezen zijn, zijn ze klaar.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (6)

    Beoordelingen in het Nederlands (3)

    1975tasjs010
    7

    misschien stomme vraag maar wat bedoel je met 1/3 eieren?  -  11 mrt 2016

    1

    Ja 1/3?  -  14 sep 2016

    van
    0

     -  05 mrt 2012

    Beoordelingen van onze andere internationale sites

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren