Havermoutpap

    Havermoutpap

    12keer bewaard
    15min


    Maak dit als eerste!

    Dit is een favoriet wintergerecht in onze familie, echte havermoutpap. Wij voegen sultana's, bananen en kaneel toe, het is echt heerlijk!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 80 gr havermoutvlokken
    • 600 ml water
    • 1 theelepel zout
    • 1 eetlepel suiker
    • 2 bananen, in plakjes gesneden
    • 1 mespuntje kaneelpoeder
    • 125ml koude melk (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Doe de havermoutvlokken, water, zout, suiker, banaan en kaneel in een steelpannetje en breng aan de kook. Zet dan het vuur lager en laat onder regelmatig roeren zachtjes doorkoken totdat al het vocht opgenomen is. Verdeel over de kommetjes en schenk er een klein beetje koude melk overheen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren