Gemarineerde fruit kebabs

    Gemarineerde fruit kebabs

    2keer bewaard
    2uur10min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Dit is erg makkelijk te maken en een lekkere manier om fruit te eten. Uiteraard kun je alle fruit gebruiken die je wilt. Als je ze voor volwassenen maakt kun je de aardbeien in likeur weken, voor kinderen kun je ze in sinaasappelsap weken.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 bakje aardbeien
    • 1 bakje bramen
    • wat druiven (ong. 250 gr)
    • 12 houten spiesjes
    • 100 ml Cointreau of sinaasappelsap

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 40min  ›  Extra tijd: 1uur30min afkoelen  ›  Klaar in:2uur10min 

    1. Was alle fruit en week de aardbeien ofwel in het sap of de likeur, minstens 30 minuten of zo lang als je kunt. Bewaar het sap.
    2. Knip de houten spiesjes door midden met een schaar en rijg het fruit aan de spiesjes. Ik maak meestal een paar met hetzelfde fruit eraan en een paar met gemengd fruit.
    3. Rangschik ze op een serveerschaal en giet het sap (of de likeur) erover.
    4. Laat minstens 1 uur afkoelen voordat je ze serveert.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren