Garnalen fajitas

    Garnalen fajitas

    3keer bewaard
    30min


    Maak dit als eerste!

    Gemarineerde garnalen, groenten en kaas verpakt in bloem tortilla's. Ik maak deze fajita's heel graag . . . en mijn vrienden vinden het erg lekker als ik ze voor ze maak.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel worcestersaus
    • 1 eetlepel limoensap
    • 1 eetlepel ketjap
    • 1 theelepel chilipoeder
    • 450g grote garnalen, gepeld en schoongemaakt
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 2 middelgrote courgettes, in blokjes
    • 1 rode ui, in stukjes
    • 300g diepvries mais
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 8 bloem tortillas
    • 120 gr geraspte Cheddar
    • 3 eetlepels verse koriander, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Meng de Worcestershiresaus, limoensap, sojasaus en chilipoeder. Voeg de garnalen toe en marineer ze gedurende 15 min.
    2. Verhit de olijfolie in een grote diepe bakpan op matig vuur. Kook de courgette, ui en mais 10 min, of tot groenten gaar zijn. Dek af om ze warm te houden en zet opzij.
    3. Verhit de olijfolie in een andere pan op matig vuur. Voeg de garnalen toe en bak 3 tot 5 min, tot garnalen roze van kleur zijn. Schep de garnalen en groenten samen.
    4. Beleg de tortilla's met de garnalen en het groentenmengsel en bestrooi ze daarna met kaas en koriander.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren