Hotdogs met bacon en kaas

    Hotdogs met bacon en kaas

    7keer bewaard
    15min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een simpel recept, klaar in een mum van tijd, ze kunnen op de barbecue of onder de grill klaargemaakt worden. Hotdogs worden gevuld met kaas en omwikkelt met bacon, vervolgens geserveerd in een broodje met ketchup.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 6 Frankfurter knakworsten
    • 1 ui, geraspt
    • kaas naar keuze, in dunne plakjes
    • 6 plakjes bacon
    • 6 hotdog broodjes
    • tomatenketchup

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Snijd de Frankfurters in de lengte door midden, snijd niet helemaal door. Vul ze met kaas en een beetje geraspte ui. Wikkel de bacon om de worsten heen en maak vast met houten spiesjes.
    2. Grill ze of bak ze op de barbecue met de kaaskant naar boven.
    3. Haal de houten spiesjes eruit en serveer ze in de broodjes met ketchup.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    0

    - Gewaardeerd op - 14 nov 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren