Lamskarbonaadjes met kruidenboter

    Lamskarbonaadjes met kruidenboter

    Voeg toe aan favorieten!
    45min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Deze boter is heerlijk bij lamskarbonaadjes. Je kunt hem ook invriezen in gedeelten en gebruiken als je hem nodig hebt.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 100 gr boter, op kamertemperatuur
    • 1 eetlepel knoflook, geplet
    • 60 gr ui, fijngehakt
    • 25 gr paneermeel
    • 1 theelepel gemalen komijn
    • 1 theelepel kaneelpoeder
    • een snufje cayennepeper
    • 30 gr verse peterselie, fijngehakt
    • 30 gr verse koriander, fijngehakt
    • 4 lamskarbonaadjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:45min 

    1. Doe de boter, knoflook en ui in een koekenpan en bak 5 minuten op matig vuur. Zet opzij om af te koelen.
    2. Meng de ui en knoflook met het paneermeel, komijn, kaneel en cayennepeper. Voeg de peterselie en koriander toe. Meng tot een glad geheel, leg op een vel vetvrij papier of folie, rol op en vries in. Zodra het bevroren is, kun je het in afzonderlijke schijfjes snijden en in de diepvries bewaren. Verwijder 20 minuten voor gebruik uit de diepvries.
    3. Bak de lamskarbonaadjes in een pan of onder de grill. Serveer op warme borden met een royale portie kruidenboter.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren